menu

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Καλωσόρισμα στην ιστοσελίδα του ΤΟΕΒ Αλικιανού

Με δειλά βήματα ξεκινούμε το στήσιμο ιστοσελίδας του ΤΟΕΒ Αλικιανού, προσδοκώντας στην άμεση ενημέρωση των μελών μας, καθώς και στην καλλίτερη επικοινωνία μαζί τους.
Μέσα απο αυτές τις σελίδες, θα ανακοινώνονται όλα τα θέματα και οι αποφάσεις 
του Δ.Σ., των Γενικών Συνελεύσεων, αλλά και οι υπουργικές αποφάσεις και τα ΦΕΚ που αφορούν τα αρδευτικά ζητήματα της περιοχής μας.
Καθώς και πάσης φύσεως άλλα θέματα του Υπ. Αγροτικής ανάπτυξης και της Ευρωπαικής Ένωσης, που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Μέσω της ιστοσελίδας που άμεσα μετά την ολοκλήρωση της θα δικτυωθεί με τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου, τα αγροτικά forums και τα διεθνή κέντρα δικτύωσης, θα επιδιώξομε την επικοινωνία με τους υπόλοιπους ΤΟΕΒ της Κρήτης και της λοιπής Ελλάδας, για την ανταλαγή τεχνογνωσίας και απόψεων επι των κοινών θεμάτων που μας αφορούν, αλλά και την μεταξύ μας δικτύωση για άμεση συνεργασία στα κοινά προβλήματα του σήμερα και αυτά που πιθανό θα ακολουθήσουν στο μέλλον, απο την πιθανότητα προσπαθειών ξένων και ντόπιων κέντρων, για την ιδιωτικοποίηση του νερού, 

τα οποία πρέπει να μας βρούν όλους ενωμένους και με έτοιμες θέσεις για τη στήριξη της φύσης του νερού, ως κοινωνικού αγαθού αποκλειστικά τοπικής αρμοδιότητας όσο αφορά την εκμετάλευση του απο τις τοπικές κοινωνίες για την οικονομική τους ανάπτυξη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου