menu

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση για την αφαίρεση υδρομέτρων

Μετά απο απόφαση του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ και προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του για τη διαχειριστική χρήση του 2015, το
συνεργείο συντήρησης δικτύων, προχώρησε στην αφαίρεση των υδρομέτρων των μελών, τα οποία έξακολουθούν να έχουν ατακτοποίητες υποχρεώσεις, απο τις χρήσεις του 2014 και πριν.

Γνωρίζοντας όλοι μας οτι, όλοι οι τοπικοί οργανισμοί εγγύων βελτιώσεων ως μοναδικό έσοδο έχουν την είσπραξη της αξίας του καταναλωθέντος απο τα μέλη τους νερού και ουδεμία άλλη πηγή εσόδων έχουν είτε απο δημόσιο είτε απο διεθνή φορέα, είναι βασική προυπόθεση όλων μας προκειμένου να στηρίξομε το κοινό συμφέρον όλων των μελών μας που είναι και κάτοικοι της περιοχής, η έγκαιρη εξώφληση ή η τακτοποίηση των λογαριασμών, οι οποίοι προκύπτουν κάθε τέλος χρήσης συνήθως μήνα Δεκέμβριο, ώστε και ο ΤΟΕΒ, να είναι σε θέση να διατηρεί οχι μόνο την καλή του λειτουργικότητα, αλλά και την σωστή και απρόσκοπτη συνεργασία με τους προμηθευτές υλικού και υπηρεσιών, ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα.

Μοναδικό όπλο των τοπικών οργανισμών εγγύων βελτιώσεων για την είσπραξη των παλαιών ωφειλών δυστυχώς, είναι η αφαίρεση των υδρομέτρων.
Μέτρο δυσάρεστο, αλλά απαραίτητο για τη διασφάλιση της συνεχόμενης παροχής νερού προς το δίκτυο, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνόλου των μελών του.

Επανασύνδεση των αφαιρεμένων υδρομέτρων θα γίνεται αμέσως μετά την εξώφληση ή την τακτοποίηση με ρύθμιση των παλαιών οφειλών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου